• Petra Ceglar

Isaac Palma očaral pred hollywoodskim zvezdnikom

Minulo soboto smo na prvem dogodku projekta »Startalks« lahko osebno spoznali superzvezdnika Carlosa Ponceja, ki ga poznamo kot igralca mnogih telenovel, filmov in serij, tisti najbolj zvesti oboževalci pa tudi kot glasbenika in TV voditelja. Ob sočnih meet and greet temah, je za popestritev programa poskrbel Isaac Palma, pevec Argentinskih korenin. Z znanimi latinoameriškimi uspešnicami je publiko dvignil na noge, za konec pa je za mikrofon poprijel tudi Carlos in z navdušenjem zapel z Isaacom.Isaac Palma in Carlos Ponce tudi zapela skupaj

»Počaščen sem in zelo vesel najprej že zato, da so izbrali prav mene in mi namenili to čast, da sem lahko prepeval za Carlosa Ponceja. To se ne zgodi vsak dan in to so trenutki, ki ti ostanejo v spominu za vedno.« pravi Isaac.


Med Isaacom in Carlosom se je čutila posebna povezanost, saj imata oba korenine v Latinski Ameriki, prav tako pa sta se dodatno povezala skozi pogovor v domači španščini.


»Absolutno lahko rečem, da je bila najina energija zelo povezujoča, saj oba prihajava z južne poloble in naju poleg tega, da oba govoriva špansko, veže tudi kultura in temperament. Mislim, da sva oba uživala v najinem druženju.« pove Isaac.

Ob nastopu Isaaca je marsikdo začutil svetovni potencial


Svetovna glasbena scena so prav gotovo sanje vsakega pevca. Isaac ostajam skromen in si želi, da bi njegova glasba pustila pečat pri vsakem poslušalcu, ki ji da priložnost, da bi jo začutil.Če me moj glas in ljubezen do glasbe kdaj pripeljeta na svetovne odre, bom znova hvaležen usodi, a v tem trenutku se počutim zelo dobro v slovenskem prostoru in predvsem verjamem, da imam še veliko za pokazati.« še doda Isaac.


15 views0 comments